Inel logodnă – modele pentru care ai putea opta

Pentru ce modele inel logodnă ai putea opta? Care sunt cele mai îndrăgite modele și de unde pot știi să i se va porivit perfect? Acestea sunt doar două dintre întrebările pe care bărbații și le pun adesea. Și mai sunt, dar acestea sunt prioritare, motiv pentru care o să încercăm să răspundem la ele.

Ce tipuri inel logodnă există în magazinele de bijuterii și nu numai?

Când vorbim despre inel logodnă și nu despre verighete, verighete aur, verighete diamant sau alte modele verighete sau chiar despre verighete ieftine, este de reținut că acesta este mult mai sofisticat decât verighetele.

Astfel, chiar dacă de foarte multe ori inelul logodnă cu diamant ne atrage cel mai tare atenția, ar trebui să fim deschiși și spre alte modele inel logodnă, pentru a ne asigura că alegerea este 100% potrivită.

Ca urmare, poți alege acel inel logodnă cu diamant. Sau mai multe diamante. În majoritatea cazurilor, inelele logodnă cu diamante trebuie să fie însoțite și de un certificat de autenticitate, certificat în care sunt prezentate toate caracteriticile diamantelor prezente pe acel inel logodnă.

Cele mai importante calități ale diamantelor sunt caratele, claritatea, culoarea și nu în ultimul rând, tăietura diamantului. Caractele măsoară greutatea diamantului și nicidecum dimensiunile acestuia. Verietățile care îți stau la dispoziție sunt multiple, motiv pentru care poți alege diamant de 0,25, 0,50, 1,00, 1,50, 2,00 sau 4,00 carate.

Ba mai mut decât atât, calitatea diamantului va fi redată și de claritatea lui. Prin aceasta se caută ca diamantul să nu aibă nicio pată, de nicio culoare, ci să fie incolor și dacă se poate, cât mai strălucitor, astfel încât să-ți poți vedea, dacă dorești, reflexia.

Strălucirea diamantului nu este redată prin nimic altceva decât prin tăietura pe care acesta o are.În cazul în care tăietura diamantului nu este corespunzătoare, efectuată perfect, atunci diamantul va fi lipsit de strălucire, chiar dacă culoarea și claritatea ating cote maxime.

De altfel, nu sunt de omis nici inelele logodnă din aur și mai apoi, partea de verighete aur sau în cazul diamantelor, verighete diamant sau alte modele verighete care par să atragă atenția.

Caută, de fiecare dată, să mergi pe variante care să îți mulțumească partenera de viață, deoarece, dor în acest fel, va fi extrem de bucuroasă de alegerea făcută de tine. În timpul în care este liberă, cu siguranță se va gândi că ai acordat o atenție deosebită inelului de logodnă.

Fii atent chiar și atunci când pare că nu ai timp la dispoziție!

Alege acel model inel logodnă perfect, iar apoi treceți la partea de verighete!